Hela ledigheten

Godmorgon. Alltså Shit, jag har inte ens skrivit under hela tiden som min man varit ledig. Men det har varit skönt att vara borta lite. Det har ju hänt en hel del. Vi kan börja med lille jul, uppesittarkväll med andy och Fredrik och såklart min man, plus barnen. Sen julaftons morgon, vi brukar ju alltid åka till mamma på morgonen. Men vi tyckte det var lättare att ha det här hemma. Här blev det julklapps öppning och även julklappsspel. Sen på eftermiddagen åkte vi till jontes syster och där blev det kalle anka och mat, öppning av ännu fler julklappar till barnen. Det är ju barnens jul. Sen hade vi några dagar ledigt och den 26 dec, blev ju bjudna på mat hos mannens föräldrar. Och den 28 dec var det kalas, den 29 dec kom Emma och Robin och mös med oss. Åt mat osv. :)
 
Söndagen den 30 december tog vi det väldigt lugnt och fick även handla det sista till nyår. Vi skulle ju fira nyår här hemma med några vänner. En väldigt lugn och skön nyår. 
Men himla kul att fira in det nya året med bästa vänner 😍❤️ 
Och efter nyår så även här har vi haft full rulle, zelda blev trimmad. Jag skulle fixa naglarna och bilen skulle in på lagning. Det var även fika med mamma och cilla och Anton, mysigt!
Och sen den 5 januari så var det dop för lilla mollie. Så nu heter hon mollie Elise 😊❤️ 

Och söndagen den 6 januari. Blev väldigt lugn 😊 nu är mannen på jobbet igen och imorgon återgår izabell till förskolan också.  
Hoppas ni orkar läsa min text. Ska bli bättre på att blogga numera. 

Puss


Kommentera här: