lördag

Idag startade vi dagen med att äta frukost i sängen, vilken underbar start! Riktigt jobbigt nu när den lilla börjat väcka izabell som gärna vill sova lite längre och sen har man ändå båda barnen vakna samtidigt. 
Jaja, det är sånt man får ta, tur vi är två som delar på det. När frukosten var klar, då var det dags att klä på sig, för idag var det lördag men inte vilken lördag som helst. Det betyder knatteskutt för izabell. Vi har länge undrat vad vi ska sätta izabell på för aktivitet. Men så tänkte jag såhär, att jag sätter henne på knatteskutt för att testa om det är något. Annars bytar man ju. Men jag tycker det är väldigt viktigt att ens barn rör på sig. 
Izabell tyckte verkligen om knatteskutt och bara tjatar på att göra det mer. Nu är det 8 veckor i höst. Så ska bli skönt att hon kommer röra på sig , varje lördag i 8 veckor 👌 Efter knatteskutt så gick vi hem och det blev lunch med filmtittande hela familjen. Mysigt! När Mollie väl sen somnat en stund ,tog jag tag i att lägga in tvätten och även fixa bland Mollies kläder, nu kommer hon ha 62, vi har ju en lång tös. Sen hände det.. Jag satt och hade precis gett mat till Mollie, skulle rapa henne. Då Izabell kommer in och säger hon bajsat på sig. Jag såg inget bajs och sa då åt henne att bajsa på pottan eller toan. Vilket som liksom. När hon väl ska gå tillbaka till toan, händer något, hon fastnar i min sladd eller något och allt mott kaffe flyger upp och ner i sovrummet, överallt. Så jag fick ta av alla sängkläder på Mollies säng, och bara till att gå ner och tvätta. Vilken tur att det var ledigt! Så det blev tvätt lördag idag. Tvättade allt som låg i tvättkorgen , allt från sängkläder till alla våra kläder. Låter som vi hade mycket tvätt, men det blev bara 3 maskiner idag. SKÖNT! 
Samtidigt som tvätten var på tork, blev det mat. Därefter tog hela familjen en promenad med Zelda runt i sandvången, tills det var dags för Izabell att sova. Samtidigt som jag nattade izabell så hade ju Jonte Mollie och han fick henne att sova, hon var trött och han lägger ner henne i sängen och vi tror att hon ska sova för kvällen, men icke där blev vi lurade så hon fick vara vaken ett tag till, tills hon var redo att somna för kvällen. Hon somnade vid 9 så än så länge sover hon. Men då vaknar izabell, natt skräck. Är det inte det ena är det de andra. Men så försökte jag natta henne där inne och hon slog först sitt i huvud i väggen när hon vände sig om i sängen. Och sen började hon slå och sparka över allt. Försökte bara vagga henne men gick inte så bra. Så mannen fick ta över hennes nattning nu. Och jag gick in och la mig i sängen .  Ska sova nu samtidig som Mollie så jag får några timmars sömn. 

Sov så gott
Godnatt, en ny dag imorgon :) 
Puss 
Kommentera här: