vår tisdag

Gick och lämnade izabell imorse på förskolan. Och sen gick jag inom apoteket och hämtade ut mitt preventivmedel och sen inom netto för att handla lite som behövs här hemma. Sen var det bara att gå hem och städa. Jag kunde iaf dammsuga hela huset tills Mollie blev sur och ville ha mat och mysa. Sen har vi bara myst. 

Och nu ska vi snart ut med Zelda och slänga skräp , sen hämta izabell 😊 

Puss

måndag

Helgen flög förbi i raket fart. Vi har hunnit med hur mycket som helst. Helgerna är då man hinner med mest fast man egentligen ska ta det lugnt för att då mannen jobbar 5 dagar i veckan och har ett tufft jobb. Men sen samtidigt är det på helgerna som man hinner träffa sina vänner och umgås. Vardagarna funkar inte det så bra. 
Nu idag var izabell ledig som alla andra måndagar men det började med att Mollie sov enda till 8.30 och sen gjorde vi oss klara. Izabell ville farmor skulle komma på lunch, Bettan kom också förbi på lunch och bebis mys. Sen ville izabell hem med farmor och lekte med sina stor kusiner. 
Imorgon är det förskolan igen för izabell. Och jag och mollie ska ta lite promenader, fixa i hemmet och ha allmänt mysigt. 
Sen ska jag till bm i veckan också. Ska göra cellprov, jag hoppas ni alla där ute går på era kontroller, var tredje år. Väldigt viktigt!  Nu sover vår äldsta dotter , så mys med minsta nu tills hon somnar.  
Puss 

lördag

Nu kikar jag in här igen. Veckan har gått så fort. Haft lite att göra först, men sen blev det mer och mer. Jag ändrade även om på Izabells rum. Så hon fick större plats att leka på, vi har haft följe med Kristina och barnen, hem från förskolan. Även körde vi play date igår när barnen ändå är hemma på fredagar. Först gick jag och handlade det jag glömde, sen lekte vi här hemma. Åt lite lunch , efter vi ätit så gick vi till en gunga och lekte ute lite. Sen blev Melissa trött, så dom gick hem och vi tog Zelda på en runda, sen följde izabell med farmor och farfar för att hämta kusinen i skolan. Vi körde lite fika här hemma, sen blev det bestämt att vi skulle köra pizza mys hemma med dom här. Hemmagjord pizza, mums!
En annan rolig sak som hände igår var att jag vann en tävling. Alltid velat testa twistshake flaskan till barnen, men inte gjort det, och igår lyckades jag vinna en och sen väntar även en flaska till oss, som vi får av Kristina. Så mollie också kan testa dom 😀❤ 
Imorse vaknade izabell för tidigt och skulle inte somna om. Så nu är hon rätt trött. Idag är det knatteskutt på förmiddagen, där vi också lyckats pricka in att Melissa och izabell går på samma pass. Roligt 😀 

Nej nu ska jag dricka mitt kaffe. Och myser med barnen. 

Puss