Tankar mitt i natten

Vaken såhär mitt i natten /morgonen, men mollie har varit duktig hon sov 6 timmar i sträck. Vilket hänt någon gång förr. 👍 Och izabell sover just nu och vaknade verken igår eller än så länge.

Jag måste bara skriva av mig lite, Mollie har precis ätit flaskan och håller på att somna om, hoppas jag.
 
Jag måste berätta en stor sak som händer här hemma. Izabell ville börja träna att kissa på toan när hon var 2,5 år. Väldigt duktig. Vi började successivt att träna bort blöjan. När hon var 3 år hade hon inte blöja på dagen mer. För att hon fixade utan blöja fast det hände några olyckor på vägens gång. Det hör till liksom att det kommer lite olyckor här och där. Sen har vi haft en evig kamp med denna damen att släppa blöjan för att bajsa på toan. Det har vi kämpat med ett tag, tills vår läkare sa att vi inte skulle kämpa för att hade hon ont i magen skulle hon få blöjan på sig. En evig kamp och tufft att hålla på med detta. I våras började hon bajsa så lätt på toan. Sen har hon gått på medicin för att förstoppning, men alltså vi var inte nöjda med den sen,den gjorde så hon inte kände av när bajset kom eller något. Så vi har faktiskt slutat helt med den och vips hon bajsar på toan och nu äntligen har hon sovit utan blöja två dagar och det går så bra utan blöja på natten också. Iförrgår kissade hon vid 19 och dagen efter kissade hon inte förrän 8.30, helt galet! Så snacka om glad mamma, slippa köpa fler blöjor till izabell 😁👍


Vi har lovat henne present om hon slutar och fixar detta. Så vi får väl se vad hon väljer om det blir en sparkcykel eller hörlurar, det återstår att se!

Nu somnade äntligen Mollie om också. Så jag kan försöka sova innan izabell vaknar och ska gå upp för dagen,för nu är hon säkert helt spänd att det är knatteskutt idag och även att Emma och Robin kommer. 

Nej jag får nog försöka somna. 

Puss 

Kommentarer:

1 Jessica Larsson:

Min duktiga tjej 😍❤️

Svar: Ja himla duktig 😍❤️
Linda Lövberg Hjären

Kommentera här: