såhär mitt i natten.

Jag hade börjat med ett inlägg och det händer ofta att jag skriver ett inlägg men sen gör jag annat och inlägget är inte sparat så då förlorar jag det. Samma sak hände idag, hade skrivit om helgen osv. Den var fantastiskt ska jag säga. Lugn och skön och vi fick mycket gjort, inget bråk från izabell denna helgen. Utan bara glada miner. 

Så måndag morgon kunde startas med glada miner och vi gjorde en god smoothie och hade en himla bra förmiddag och lite på eftermiddag fick hon vara hos farmor för jag skulle till bvc med Mollie, fast det var med mig själv. Pratade om mitt mående osv. Det är mycket ni inte vet om mig och mitt liv nu. På utsidan syns inget men insidan blöder och jag blir tröttare och tröttare. Och har ingen ork till något till sist. 

Efter bvc gick jag och hämtade izabell och sen kom mormor på besök. Blev mat och snack och mormor hade både Mollie och Izabell i knäet. 

Nu har izabell hållt mig vaken för länge. Legat och skrikit och haft sig, så till sist fick jag bära ut henne från rummet och göra en flaska till henne. Orkade inte att hon sover oroligt. Nu när Mollie väl sover bra. Och inte vaknat än, men tack vare izabell kan jag inte somna om, så nu lär väl Mollie snart vakna också. 

Längtar så mycket tills imorgon. Ska träffa Anna så efterlängtat. 

Nej nu ska jag försöka komma till ro. 

Puss 

Kommentarer:

1 Amina:

Jag har gått igenom samma sak som dig med barnen och att man mår dåligt, mitt tips är att om du kan få avlastning med både barnen så kan du gå och lägga dig eller vara för dig själv en stund. När jag hade av lastning så försökte jag sova men jag fick alltid ångest å jag klev upp igen. Ville bara säga att ha lite tålamod så blir det bättre snart

Svar: Okej, tack så mycket. Får ofta avlastning när min man kommer hem och då kan jag gå in i duschen där får jag min egen tid och uppladdning. Ska faktiskt prata med en människa om detta
Linda Lövberg Hjären

Kommentera här: