Helgen

Godmorgon alla mina läsare. Denna helgen har gått väldigt fort. Fredagen blev lugn, och lördagen blev minst sagt lugn, först åt vi frukost och gjorde oss klara. Mannen åkte och klippte sig och fixade massa ärende.
Sen var det dags att kolla fotboll, även jontes föräldrar kom på besök för att fika och kolla fotbollen. Matchen blev ju avbruten för att dessa konstiga människor som kallar sig för supportrar, först tar dom massor av bollar och kastar in på planen. Sen får en ordningsvakt gå in och försöka få tillbaka alla stulna bollar, sen kastade dom in en banger och där var matchen avbruten och dessa såkallade supportar fick lämna arenan, för att matchen skulle kunna spelas vidare. Så pinsamma människor. Sen blev det mat här hemma och efter maten fick izabell sitt lördags godis och Emil på tvn 😊 så avslutades vår lördag. 
Och även söndagen startade väldigt bra. Barnen sov till 7 imorse och sen var det bara att gå ner och sätta igång pippi på tvn och mysa som en stor familj. Väldigt mysigt och även frukost vid tvn idag. 
Nu sover mollie på mig och izabell kollar på pippi, snart göra oss klara för att se vad dagen har att erbjuda. Bilder kommer komma senare ikväll. 


Ha det bra så länge. Puss 

Kommentera här: