Hela vår torsdag

Torsdag och denna dagen har gått så himla fort. Började med att jag lämnade izabell på förskolan och nu har izabell höstlov. Hon ska vara hemma med mig och mollie. Har lite saker som händer nästa vecka. Ska prata med min psykolog bland annat.
Men nog om det tillbaka till idag torsdag,lämnade izabell vid 8.30 och sen vidare in på netto snabbt. Sen hem och mata mollie och bara mysa en stund innan vår taxi kom, farmor och farfar. Idag var det nämligen dags för spruta för mollie och jag hatar vaccin. Så farfar fick hålla henne under tiden och sen fick jag ta över och trösta henne när det var klart. Någon mer som hatar sprutorna? Men nu har mollie iaf fått 3 månaders vaccinet. Kan ni tänka er, att hon är redan 3 månader imorgon. Helt galet.?!
Och det var ju även väga och mäta, hon är nu 66cm lång och väger nu 6690 gram. Helt galet. 
Nu fick jag förklaring till varför hon inte kan ha pyjamas i storlek 62. Alla andra kläder passar i 62 annars. 

Sen efter BVC så blev det stan, lite shopping. Vidare hem och jag åt lunch med svärföräldrarna. Tiden sprang iväg. När som gick var det nästan dags att gå och hämta izabell igen 😊  

Sen blev det lugnt och efter ett tag så ville izabell till farmor och farfar, så det blev fika. Efter fikan tog jag med mig mollie och zelda hem och skulle laga mat. Men jonte hämtade mat iaf. 

Och kvällen har slutat bra. Izabell somnade vid 19.45 och mollie också. Skönt va?! Och nu ska vi snart kolla MFF💙 
Puss

Kommentera här: