Känslorna svämmar över

Allting kan gå itu men ett hjärta kan gå i tusen bitar. Jag har så himla mycket känslor inom mig nu. Jag exploderar snart. Som ni alla vet går jag och pratar ut hos en psykolog. Det behövs ska jag säga. Mina känslor är många och även om jag försöker göra som psykologen säger, trycka på paus. Så funkar det inte varje gång och när ens barn inte ens vill vara hemma utan bråkar för hon tror att hon ska få komma till farmor alltid. Det funkar inte så mer. Jag blir ledsen inom mig, kan gråta framför izabell. För hon vet alltid när hon gör fel. 

Kan ni berätta för mig varför hon inte tar det lugnt och myser med mig när mollie väl sover. Nej då ska hon istället börja skrika och bråka. Och väcka mollie. Så jag ändå måste ta Mollie, istället för att jag skulle få tid till izabell. 
Ni som har två barn där ute? Blev era barn också såhär svartsjuka och bråkar alltid med mamman?jag vill ha lika mycket tid med izabell men varför ska hon börja bråka med mig och säga dumma saker till mig osv. 
Även om jag börjar bli starkare i mig själv. Men just nu är jag inte de. Jag känner mig otillräcklig 😣
Ni som känner igen er i mig. Kan väl skriva ett mail till mig : lindahjaren@outlook.com 


Måndag den 29 oktober

Nu betyder det höstlov för izabell. Hennes första höstlov. Hon har ju alltid varit där för jag har jobbat, men nu när jag är mammaledig så får izabell inte vara där,så nu är vi lediga i en vecka. Får se vad vi ska göra.
Lite planer denna veckan har jag. Idag vet jag inte alls. Känns som en inne dag faktiskt, några rundor med zelda blir det ju såklart! 
Men ni får en uppdatering om dagen istället. Först tänkte jag skriva en veckoplanering, men känner att jag tar det varje morgon istället. 
Vi brukar ju alltid börja dagen i soffan. Så himla mysigt & Izabell tycker om att titta på brandman sam.  Och jag får dricka mitt morgon kaffe 😍 

Nej men nu ska jag dricka mitt kaffe. Sen blir det en promenad med zelda 😊 
Så får vi se vad izabell vill göra idag. 😊 

Bilder kommer komma sen 
Puss 

Bra avslut

Varit iväg vid lunch tid och fram några timmar. Och vill ni veta vad jag gjorde? Jag och mollie åkte iväg till Jessicas föräldrars hus för att överraska henne med en babyshower. Och det blev verkligen väldigt lyckat. Hon visste ju ingenting, hade sina små aningar men tänkte ändå inte att det skulle vara idag. Hon hade ju pratat med mig under dagen och trodde jag skulle ha mysdag med familjen för att mannen var bakis. Men icke där var jag och firade hennes babyshower. Så himla kul. Vi har ätit lunch och lekt lite lekar osv. Sen fikade vi och när klockan slog 15.30 kom min taxi 👍❤️
Så helgen avslutades riktigt bra. 
Och nu har jag egentid med mannen, mollie somnade vi 20.30 och izabell har sovit sen 19.30 så himla skönt. Egentid och sen väntas en ny vecka. Höstlov för izabell, så vi ska väl försöka hitta på massa roliga saker men även vara ta det lugnt och mysa. Vissa dagar har jag lite planerat på. Och fredag kommer mormor 👍❤️  
Ha nu en fortsatt skön söndags kväll. 
Puss