Hos min psykolog

Igår var jag hos min psykolog, vilket alltid känns så himla skönt efteråt. Känns som en lättnad att gå därifrån, med ny energi 😊 och att sitta där och förklara hur allt känns. Där och då satt vi och pratade lite om amning och izabell, att izabell börjar gärna göra saker hon inte får göra när jag ammar Mollie och jag har ändå kämpat på bra med amningen, men tror det är slut nu, för att det inte ska bli några onödiga konflikter så känner jag nu att det är bättre att sluta amma helt då. Kämpat på i 4 månader denna gången och jag känner att kan izabell få vara delaktig i att mata mollie med flaskan osv, så känns det bättre att sluta slutar ju inte heller för detta, utan haft en del problem med det plus att det enda bröstet bara funkat. Och nu känner jag att jag är mer som en napp än mat. För hon blir ändå inte mätt när hon äter från bröstet. Så nu ska vi trappa ner och sluta 😊 kanske vi får lugnt i huset. När jag gått hos min psykolog så har jag fått jobba med mig själv, jobba med tankar och hur jag ska bli en bättre mamma osv. Alla har vi våra brister men när jag varit hos psykologen, så har jag så himla mycket energi och att få höra att hon märker skillnad. Det är så himla kul att höra.
Så nu ska jag bara fortsätta på samma plan, fortsätta att låta izabell utvecklas, möta henne där hon behöver lite hjälp.

Som idag tex. Hon cyklade från förskolan och jag går med vagnen. Så blev hon törstig, jag hade så klart vatten med mig. Det var min stora flaska hon drack ur, så det kommer ju rätt mycket om man säger så. Där och då råkade hon vända flaskan så det kom vatten på hennes tröja och då var jag dumma mamma osv. Stannade och försökte förklara för henne att det är inte mitt fel att du spillde, jo det tyckte fotfarande izabell. Så pratade vi lugnt och jag sa till izabell, du måste också lära dig man får lov att göra fel, man måste våga göra fel. Och sen erkände hon att det var hennes fel att hon spillde och sa förlåt. 
Vilket kändes skönt att det blev ingen stor grej av det. Och hon vågade erkänna 😊❤️.

Nu ska jag ta och sova. Hoppas barnen nu sover. Mollie somnade innan 20 idag och vaknade vid halv ett och sover igen och då vaknar såklart izabell och förhoppningsvis sover hon nu också.

Sov gott. Puss 

Kommentera här: