Magsjuka härjar på förskolan

Godmorgon, idag är det onsdag och det går runt magsjuka på izabells avdelning så jag behåller henne hemma nu två dagar extra. Pallar inte att hon ska bli sjuk och sen smitta oss osv. Främst inte Mollie.

Så hon får två dagar till ledigt 😊 
Så hoppas vi kan få några fina dagar. Idag har vi inget alls planerat. Men imorgon kommer anna med sin bebis ❤️ och på fredag är det BVC för mollie 😊❤️äntligen!

Åh är så sugen på kaffe och frukost nu. 
Men Mollie sover i vår säng och rör sig ganska mycket så vågar inte lämna henne här. Hade hon sovit i sin säng, hade det funkat. ❤️ 

Jag har inte skrivit på länge, jag har ju ett ämne som jag skulle vilja skriva om, men inte gjort det. Det är väldigt privat. Men det är ändå så att alla kan bli drabbade. 
Så jag får se vad jag gör 😊 kanske, kanske inte. 

Måste fixa tomtenissen som ska flytta in hos oss nu från den 1 december. Är inre helt klar med den. 

Puss 

Inte sovit så mycket

Godmorgon.
Känns inte som jag har sovit något inatt, vilket inte mannen heller har gjort, så han får sova idag och jag imorgon. :)

Idag ska vi sätta upp lite ljusstakar och julgardiner 😊 får ju börja idag då vi inte har tid sen eller nästa vecka. Så får göra det idag, skulle även behövt handla. Så frågan är om vi ska storhandla idag. Men tror inte jag får mannen till det idag, men egentligen skulle vi gjort det, annars småhandlar man hela tiden.vi får se om hur det blir. 

Nu ska jag dricka mitt kaffe. Puss 

Förstår inte ens hur ni kan vara kvar

Kan faktiskt inte förstå hur ni ens kan vara kvar här inne. Jag är världens sämsta på att skriva numera. Trodde jag skulle hinna när mollie sover osv. Men mollie sover typ endast i vagnen och inte lätt att gå och skriva.
Men jag hoppas att hennes sömn blir bättre snart. Har alltid något att göra om dagarna, för Mollie är vaken, äter, bajsar och pratar, skriker osv. Haha 😊❤️ 
Hade dock önskat att hon sov mer på dagen, iaf en timme, så man fått en paus. 

Idag har mannen jobbat över och kom hem vid 20.40 helt galet. Lång dag! 
Sån tur har jag kunnat äta lunch, fika och middag hemma hos svärföräldrarna 👍😊 
Slapp vara ensam med barnen iaf.
Sån tur är det fredag imorgon 👍 

Puss