1 år sedan du somnade in

Älskade mormor. 
jag kan inte förstå att du är borta. Det är 1 år sedan som jag fick samtal av mamma att hon skulle upp till dig, för du var på sjukhuset då. 
Under dagen som går, hinner jag jobba även hämta izabell, men när jag hämtat henne och är på väg hem. Ringer mamma att dom bestämt att dom skulle låta dig somna in,  vi visste inte exakta tiden eller så. Ringer min man, försöker hålla tårarna tillbaka, men gick inte. Så där brast det. Jag och min man bestämmer oss för att lämna hem izabell till farmor och farfar för att vi tyckte hon skulle minnas gammelmormor som hon träffat henne , inte så som hon såg ut på sjukhuset. Sagt och gjort, Vi körde till Helsingborgs sjukhus. Kom in och var på rummet hos mormor. Satt och kollade på dig hela tiden mormor och kunde inte förstå att du skulle försvinna så fort från oss. 
Vi var hos dig i några timmar. Sen åkte vi hem, mamma stannade kvar till min moster kom tillbaka. Med tårar i ögonen åkte vi hem och hämtade izabell, hann natta izabell och sen kommer det samtalet man inte vill ska komma, när det står Mamma på skärmen känner jag direkt, nu har mormor somnat in. 
älskade underbara mormor, du saknas hos oss! du drog alltid dina skämt! Izabell pratar ofta om dig, att du är i himmelen och kollar ner på oss :) ❤

Kommentera här: