Onsdag & torsdag

Onsdag igår & jag glömde blogga både på morgonen & på kvällen. Mitt gravidminne.
Men igår vid lunch tid kom Dennis & Tomas hit. Vi åt lunch ute i trädgården, satt mest & snackade massa skitsnack. =) 
& vi fyllde även poolen så  Izabell fick sig ett bad, även Dennis haha :D <3 Sen blev det mat med Dennis & Tomas, då hade även mannen kommit hem.
Sen under kvällen blev det lugnt. Varvade ner med lite spel på Izabells platta & sen blev klockan mycket så det var tid nog att Izabell skulle sova. Nu under VM så är man van att det är fotboll varje dag, men verken igår eller idag. =) <3
 
Torsdag
Idag fick vi ställa klockan för vi skulle vara hos Barnmorskan vid 9.10, spännande att se vad som hänt. & även lyssna på lillasysters hjärta. Min barnmorska tyckte vi skulle boka in ett ultraljud. Så jag fick tid redan nästa vecka pga att Izabell var väldigt liten. & nu vill dom hålla lite koll. Går idag in i vecka 36. Det är rent sjukt nu är det inte långt kvar .
 
När vi kom hem så kom Mormor hit för att mysa med oss. Mormor hade bullar & gräddbullar med sig till oss idag. Mollie fick sig även en snutte till =)
Mysigt ! Sen har vi bara tagit det lugnt & pratat. Lugn & skön dag. Precis nu körde mormor hem, så nu myser jag & Izabell i soffan. Hon med sin platta & paw patrol på den, och jag då med datorn =) 
 
Snart ska jag även komma på vad vi ska äta idag =)
Försöka städa lite. 
Puss
 

Kommentera här: