Måndag & bra start på veckan

Idag när man vaknade var det grått & trist ute, väldigt tråkigt väder.
Då fick jag en idé med att rensa bland Izabells saker. Kände det behövdes nu när hon fått så himla mycket nytt när hon fyllde år =) 
Vi började rensa, först ville Izabell bara leka men sen ville hon hjälpa till. Vilket fungerade riktigt bra! 
Sen ville Izabell så gärna till Farmor & Farfar så vi stack dit på lunch, dom passade även Izabell när jag skulle ivög & göra ultraljudet. En väldigt livlig liten flicka i mage, man såg lite av ögonen & näsan & så såg man när hon räckte tunga till oss :P haha. ska börjas i tid. Men hon ville inte visa sitt ansikte helt, utan hade händerna för. Nu vet vi att hon är inte liten för denna veckan som vi är i :) Så det är skönt, både vi & Bm trodde hon skulle vara mindre :)
 
Efter Bm blev det fika hos svärföräldrarna , Izabell ville vara kvar där sen, så jag stack hem & lagade mat till mig & mannen, första gången på väldigt länge som vi kunde sitta i lugn & ro & äta vår mat. Bara sitta & snacka, riktigt skönt! 
Givetvis kom Izabell hem vid 17 tiden. Så sen dess har vi myst i soffan & fixade även klart hennes rum. 
Sen ville hon kolla lite film på plattan. Så kunde jag slänga mig i duschen. Alltid riktigt skönt att stå i en varm dusch när man har så ont i ryggen. Det känns som det hjälper iaf. Iaf lite grann. 
 
Efter min dusch så blev det nattning för Izabell & tro det eller ej, men det blev inga problem alls idag. Så skönt. Nu varvar jag ner med datorn, några youtube klipp. Måste även försöka sova i tid, så jag kanske får några timmar iaf. 
 
Imorgon kommer mamma på besök =) <3
 
Puss

Kommentera här: