äntligen!

Godkväll alla mina fina läsare. 
Jag vet att jag har varit frånvarande sen i onsdags och gissa Vad? Bebis ville titta ut på torsdagen. Så det är därför jag inte skrivit något. Nu är vi äntligen 2 barns föräldrar. Stor omställning så jag kommer inte blogga på ett tag så ni vet. Och jag tänkte jag skulle försöka få ihopa förlossningsberättelse. Men jag måste bara smälta allt  :) 

Hoppas att ni stannar kvar iaf och väntar på att jag ska orka komma tillbaka. 
Men håll ut. ;) 
Puss

14 dagar kvar :D

Godmorgon.
Usch inatt var det varmt, vi fick sova med helt öppet fönster, får skita i om vi får in spindlar osv. För inatt var det kaos.Varmt på dagen & varmt på natten, helt galet!
 
Idag är vi vakna tidigt. Izabell vaknade direkt av Jontes klocka som vanligt. Hon vaknar alltid med hans klocka, men han vaknar typ aldrig själv.
Nu är mannen iaf i Lund & jobbar. Vi myser i soffan med frukost. Izabell har redan ätit sin flaska, hon ville inte ha någon annan frukost idag. Så vill inte tvinga henne till de heller. Bara hon blir mätt , det är huvudsaken =)
 
Tänkte berätta om vår dag, mormor kommer hit till oss vid 9 tiden. Vi kör direkt & storhandlar. Mamma ska hjälpa mig & Izabell, så slipper mannen fixa de :) Hade gärna gjort det själv, men har ju inget körkort eller bil. Efter vi har handlat så ska vi hem & mysa i trädgården, fylla poolen, äta lunch & sen ska vi grilla när mannen kommer hem idag :)
MUMS! 
 
Bilder kommer ju komma ikväll. 
Kommer bli en bra dag, så himla skönt att umgås med mamma nu när hon har semester & vi ändå är hemma. 
Mysigt!
 
Puss
 

Tisdag

Godmorgon.
Vår vecka började ju inte så bra, då Izabell fick feber igår & sen försvann den under dagen & kom tillbaka på kvällen när Jonte kom hem från jobbet. Hon har lite förhöjd temp idag, inte jätte hög temp idag. 
Men man är ju lite begränsad liksom. 
Vet inte riktigt hur långt jag orkar gå idag, tänkte gå & handla för Jonte ska slippa, men tror inte det blir så ändå. Har ju sammandragningar & extrem foglossning. Men lite får jag ju röra mig. Tror det blir en liten runda iaf :) <3
Men inte till affären.
 
Jag har ett inlägg i utkast som jag vill  publicera , men vet inte om jag vågar. Det är väldigt privat! 
Men det är sånt som kan hända vem som helst. Det kan hända alla, när man minst anar det. För att det finns svin där ute. Avundsjuka svenska jävlar! 
 
Vet ni vad, idag är det 15 dagar kvar tills Mollie är beräknad! 
& Jag har ju sammandragningar, tryck neråt & mensvärk imellanåt. 
Så jag hoppas vi snart får se vår lilla Mollie, en till prinsessa till vår familj.
 
Vädret känns ju helt sjukt idag, det känns så himla varmt redan. 
Hur ska vi överleva dagen idag.
 
Puss