På förskolan härjar magsjuka

4 december redan. Jag har tänkt jag skulle uppdatera er från i söndags, men det blev inte alls så. Var så trött när jag kom hem osv. Och sen var det måndag och då var en riktigt bra dag, jag och izabell satte upp tomtar och ljusslinga i trädgården. Riktigt mysigt.
Och idag fick jag lämna izabell hos farmor idag. Det härjar fortfarande magsjuka på förskolan, hade inte behövt lämna henne hos farmor om jag inte hade möte med min psykolog. Vilket kom i rätt tid? Det behövdes verkligen idag. Himla skönt att gå och prata av sig.  Det behövs verkligen. Och snart få ner folk på jorden, att acceptera vissa saker man säger eller gör. 

Imorgon får izabell också vara hemma med tanke på förskolan och smittorisken. Vi får väl hoppas det försvinner snart. 2 veckan för dom nu. Så på 2 veckor har izabell Varit där en dag. Känns inte speciellt kul att lämna om det fortfarande finns. Vi får väl se hur vi gör på torsdag 😊 en dag i taget! 

Får se vad vi känner för att hitta på imorgon. Hade planer men A kände sig konstig i magen och vill inte få hit det alls. Så får se vad vi gör istället. 

Puss 

Kommentera här: