lördag / mitt i natten

Vår lördag startade rätt så tidigt. Det började med att mannen tog izabell och gick ner på soffan, hon fick en start med pappa, och satt och mumsade på flaskan och kollade på Tv:n, klockan 6 imorse. Jag fick däremot lite sovmorgon, som var riktigt skönt. :)Får ju passa på att sova när Mollie väl sover. :) 

Sen blev jag väckt och jag gick upp och gjorde kaffe och frukost till oss. Sen skulle vi packa in oss i bilen och köra till Bjärred, för att Zelda skulle bli av med pälsen, vilket hon tyckte var himla skönt! 
Så nu är hon sval igen. 
Lördagen bestod också av massor med familjemys. Vi fick ett ryck till att göra vid framsidan, ta bort ogräs, plantera mina blommor jag fick av mina svärföräldrar. 
Så nu är det gjort. Det är lite till som ska bort. Men det tar vi en annan dag. 

mannen börjar nog bli förkyld , hans näsa började rinna hela tiden. Håller tummarna på att han håller sig frisk. 
Mollie vaknade nu mitt i natten igen, hon var hungrig och blöjan var full. Dags att byta och mata 😍 sen när hon väl var nöjd, då vaknade izabell och skrek att Zelda inte fick ligga i hennes säng. Och sen somnade hon om igen. Så nu ligger man här vaken, den enda som är vaken i familjen. Mollie ligger och rör sig , men hon sover ändå. Så snart kan jag också sova igen, hoppas jag. 
Vi ses imorgon. 
Puss 

Kommentera här: