intensiv fredag


Godkväll alla mina läsare. 
Jag har inte orkat blogga om vår fredag än, för att den har gått i ett. Sen vi vakande imorse har den rullat på väldigt mycket och väldigt fort. 
Vi startade dagen med att vi låg kvar i sängen lite extra tills jag kom på att mamma kommer till oss om en timme typ. Så det var bara att göra sig klar. Vi hade dock en liten Mollie som tog sovmorgon deluxe. Hon tänkte ju inte att hon skulle vakna liksom. 
7.30 imorse kom mormor till oss, nu undrar ni säkert varför hon kom så tidigt, men det var för hon fick hjälpa mig lite. Köra oss till Lund för att mollie skulle på återbesök med sitt ena öra, som inte gav någon signal på första hörseltestet på BB. Men vet ni, nu är hon godkänd! 😀 
Därefter bestämde vi oss för att köra inom city gross, handlade med oss lite fika och jag handlade gott till helgen, passade på :) 
Vi körde sen vidare till furulund, för att rasta av izabell på safari lekplatsen, som dom byggt där. Fikade där mellan skurarna. 
När hon väl var redo att åka hem. Så satte vi oss och räknade lite i hennes en Nicke nyfiken med siffror, den boken satt hon med i minst 1-1,5 timme. Så riktigt duktig. 
Vi fick ju göra oss en lunch så kokte pasta och stekte köttbullar och kyckling, grönsaker. 
mös ner oss i vardagsrummet och izabell fick kolla Paw Patrol. :) en lycklig unge. 

Jag fick sedan ett sms om att mitt paket med kläder från lager 157 hade kommit. Där var liksom hur mycket kläder som helst. 
6 par trosor, 1 pkt strumpor, 2 linnen, 4 olika tröjor/ blusar 😍 
Underbart! Så vi tog en promenad ner där i stan för att hämta det. Och izabell var duktig att gå och sen åka lite på sin ståbräda, men mycket av vägen tillbaks gick hon och höll mormor i handen. 

Kom tillbaka hem efter promenaden, vi fikade på glass och chokladboll, kaffe. 
Sen skulle vi bara komma på mat, mormor fick inte gå för izabell, så mormor fick även stanna kvar till maten. 
Efter maten åkte sen mormor hem och vi satte oss i sängen kollade fotboll och izabell sin platta tills det var dags att sova. Vilket gick kanon bra idag 😀❤ 

Det var allt om vår fredag. Nu blir det sängen och imorgon blir det trimning av Zelda. 

Sov gott. 
Puss 


Kommentera här: