full rulle

Veckan har gått i ett. I för sig har jag haft saker att göra varje dag typ. Vilket känts väldigt skönt. Imorgon efter vi lämnat izabell på förskolan, ska jag in och handla. Sen tvätta och städa om mollie tillåtet 😊❤ 
Och sen ska vi bara mysa en massa tills izabell ska hämtas. 😊❤ 

Idag har även jessica varit här på kaffe ❤ 
Tänk sen att vi ska få vara mammalediga tillsammans ❤ 

Ha en fortsatt bra torsdag kväll. 
Vilar upp mig. Men nu vaknade mollie.
Puss 

mitt i veckan 😁

Goddag alla mina läsare. 
Gårdagen var en himla bra dag , efter jag lämnat izabell på förskolan så gick jag hem till min gamla kollega från hofterup. Där satt vi hela tiden jag och mollie, drack kaffe och åt kakor. 😍 mums. Snackade om allt. 

Idag onsdag har dagen gått i ett, först lämna izabell på förskolan och sen direkt ner till bvc med mollie, hon hade gått upp lite iaf. 😊 
Sen hem och äta lunch och ta det lugnt tills izabell skulle bli hämtad. Hon skulle idag till allergi mottagningen där vi fick pratat om hennes mage och allergi. 

Nu är vi hemma och sitter och tar det lugnt i soffan. Snart matlagning ❤ 

Puss 

vanligt med nattinlägg

Jag skulle skriva till er igårkväll men jag somnade. Passade på att somna när både izabell och mollie sov för första gången typ samtidigt. Vilket aldrig typ bruksr hända så njöt lite sen somnade jag faktiskt. :) izabell var ju på Lekland med Emma och Robin Igår, vilket hade funkat riktigt bra. Vilket är väldigt roligt 😁 dom hade fått en bra dag och min dag blev mindre stressig och jag kunde ta det väldigt lugnt med mollie, tvättade en maskin tvätt som behövdes osv  :) 
Bjöd även Emma och Robin på mat, tacos 😁❤ 
Så det blev en trevlig dag 😁😍 
Nu sitter jag uppe och ammar mollie, precis bajsat hade hon gjort. Så nu hoppas jag hon snart sover igen 😊❤ 
Puss