långfredag

Detta kommer bli en lång fredag. Vi har varit nere i tvätten nu. 2 gånger, snart ska allt bara torka.  Så skönt! Jonte ska snart vakna och hjälpa hans föräldrar att flytta förrådet! Dom flyttar helt nästa helg! :) 

Idag kommer först mormor under dagen, och myser med oss,  sen kommer Emma och Robin på kvällen,  medans jonte lanar :) 

Imorgon blir det basilika mat och söndag blir det mat hos mamma :) hoppas på att jag kommer ihåg att ta bilder :) tråkigt med bara text för er. 
Puss 

skärtorsdagen

Vår påskvecka blev inte vad vi hade tänkt. Hade ju tänkt jobba 4 Dagar och ledigt sen. Nu blev det VAB 3 dagar och röd dag imorgon. 
Idag tog vi en promenad till affären skulle handla lite som behövdes, blev en hel del, sån tur var, var jontes föräldrar också i närheten, kunde åka med dom hem iaf. Izabell blev nog lite för varm i affären,  trodde hon skulle krampa igen, behöver dock inte vara så men fick panik och sprang till kassan. Men hon blev pigg igen :) 
Lunchade med jontes föräldrar och sen nu har izabell sovit i en timme typ :) skönt! 
Men nu är det lång helg! Påsk. Vi har en del planerat iaf. Anna kommer snabbt förbi idag på kaffe, efter hon varit hos sin pappa, sen åker hon till Polen några dagar.

värsta natten ever

Skräckupplevelse inatt. Hann precis hem från jobbet på kvällen, varit på apt. Izabell vaknade skrikandes som vanligt,men detta var inte vanligt alls. Vaknade kokhet,tog av kläderna på henne, hann inte ens ta tempen, för man kände hon var riktigt varm. Hon sa själv att hon var varm, sen trodde vi att hon bara hade fått väldigt hög feber, men icke, hon satte sig upp, bara stirrade, säckade ihopa. Blev helt blå om läpparna, vi förlorade henne där och skakade. Ambulansen kom på 3 min, kollade henne. Och sen satte vi oss i ambulansen och in till lund. Feberkramp trodde dom det var med tanke på vår beskrivning. 
Fick ta blodprov,  och provsvaren var bra. Men röd i örat. Så fick antibiotika,  så nu ska hon bli frisk! :) 
Men bilderna sitter i mitt huvud, helt väck, dom går inte bort. Kommer nog inte kunna sova på ett par nätter. 
Det är hemsk upplevelse,  ingen vill vara med om det med sina barn. Fy fan!