lördag och städning står på schemat.

Godmorgon lördag! 
Var en lång dag igår,även om jag slutade tidigt på jobbet så stack vi och handlade och fyllde på varenda liten vrå, nu har vi mat så vi klarar oss! 
Izabell blöjor och allt. Det känns skönt när det är fullt i alla vråer :) 

Idag har jag och izabell varit vakna sen 06.00, kändes skönt ändå. Tvätten är på tork, 3 rum dammade, så det bara är att dammsuga dom sen efter vi ätit frukost. Känns väldigt skönt! 
Ska ju iväg idag också,  handla med Anna, sen ska vi färga mitt hår och äta tacos innan vi ska hem till jessica som har fyllt 25 år. 
Lite fest och släppa loss :)

Nu ska vi snart ner och ta upp tvätten
Hörs .puss 

torsdag

Torsdag, bloggade inte igår, orkade intw, hann inte. Var på jobbet hela dagen, dagen gick i ett hela tiden. Nu är man på jobb igen, börjar inte förrän 8 men ska ha samtal med chefen. 
Idag blir en kort dag,  skönt! Ännu kortare på fredag! Så trött nu, oxh så mycket tankar i huvudet :(. Tavlan mormor fick av oss o julklapp. Hänger fint på väggen. 
Nu ska jag in och hänga av mig. 

tisdag och har nog aldrig längtat så mycket

Godmorgon.  Har nog aldrig längtat så mycket efter jobb som jag gör nu, blir knäpp på att vara hemma. Var hemma hela förra veckan med izabell,  nu har vi intyg på att jonte ska vara hemma hela veckan med henne. 
Nu börjar ett helt nytt liv med inhaleras, iaf nu i 10 dagar och sen får vi se hur det blir efter de. Om detta nu hjälper. 

Nu är jag på väg till jobbet iaf. Skönt! 
Saknar dock izabell och mannen, men kommer hem med ny energi! :) 

Ha en bra dag! :)