Onsdag förmiddag & vi har varit på promenad :)

Godförmiddag alla fina läsare. 
Det har blivit att jag inte bloggat ändå. Men jag ska bli bättre, man blir så seg när man vabbar & har inte så mycket att skriva om då. För samma sak alltid. 
Idag har vi varit ute en sväng, gungat lite & gjort det Izabell orkat, plus vi har varit & handlat mjölk :) 
 
Idag blir det lugnt sen, försöka tvätta undan tvätten, så man slipper göra det i helgen. Alltid skönt att ha gjort det innan =)  
 
Imorgon ska jag jobba & jonte ska vabba lite. Jag har också apt på kvällen, så blir en lång dag & plus att jag stänger på fredag. Men det blir bra :) 
 
ha en bra dag. Puss

egen dator nu :)

Sitter vid min nya dator. Nya & Nya, men den är ett år gammal & Robin skulle köpa ny. Så jag köpte denna för kompis pris. Så himla skönt att jag kan ha en egen & kunna blogga osv när jag vill, även om Jonte har den andra laptopen så har jag min egna nu =)  Najs! 
 
Stackars lilla Izabell, när man trodde  att febern var borta så kom den tillbaka :/ Nästan 39 graders feber. Min lilla Izabell. :/  Så nu sitter hon och spelar lite bolibompa & tar det lugnt. Vilar sig. Kan behövas.
Sen hoppas jag att mannen läser mitt sms , så han kan handla hem alvedon =) 
Så vi får ner denna febern. Dryg är den, men det är väl sånahär tider nu. Drygt. 
Hösten är på väg..
 
Snart ska jag göra egen tomatsoppa =) Mums! :D <3
 
 Min lilla Izabell. Stackars dig  <3

VAB

29 augusti , och det blir VAB idag och imorgon. Izabell vaknade med feber 😕 så får se om hon blir frisk på två dagar eller inte ☺ beror på helt och hållet hur febern tar sig ☺ vilo dag för mig och izabell ☺😍