tisdag

Godförmiddag :) 
Sitter i soffan med barnkanalen igång. Regnet öser ner utanför fönstret, och sitter och funderar på vad man ska fylla izabells påskägg med :) hihi men kommer nog på något :) <3 även om hon är liten ska hon ha något :) 
Nu sover hon på mig,  underbart:) 
Vi är trötta på detta vädret :/ blä vill ha vår och sol :)

måndags kväll

Godkväll :) 
Idag 14 tiden gick vi hem till svärföräldrarna och fikade. Nathan kom också dit. Mysigt att han och izabell kan leka med varandra lite :) 
Sen blev det matlagning där hemma, fixade till vår korvstroganoff,  den blev populär :) 💜 
Blev till och med mat över så två burkar till med mat till izabell :) nu har vi 9 Burkar mat i frysen till izabell :) underbart! 
Hade en evig kamp med henne för att sova, fick flaskan och sen skulle hon busa,  och gick in och la henne sen för trodde hon sov, men icke då låg hon där och skrek ett tag, gick och hämtade nappen,funkade inte, inte för att hon brukar ta nappen men hon verkar ha sugbehovet. Men vägrade. Så la jag henne brevid mig i sängen,  då somnade hon direkt :) 💜 nu har hon sovit ett tag. Snart kommer pappan hem i huset som är väldigt saknad!  
Ha en fin kväll. 
Puss  

storkok

Izabell vaknade vid 7 tiden fick flaskan och sen lekte vi en stund och jag bäddade sängarna och plockade undan disken och så,  lekte lite till, tills vi blev hungriga, så äta frukost blev det, ännu mer bus efteråt. :) sen fick jag en idé att göra storkok till izabell, barnmat kostar ju en del :)
Så nu blev det 7 burkar och lite som hob åt till lunch,  känns väldigt bra att gjort maten till henne :) för en stund sen ville hon ha flaskan och nu sover hon på mig,ska försöka lägga henne i sängen snart :) <3

Mannen kanske ska jobba över, så jag kanske ska bort till svärföräldrarna senare :) 
Måste rensa lite känner jag, rensat bort izabells kläder som är försmått nu,  sen har jag fixat min strumplåda :) <3 


spagetti och köttfärssås till izabell :)