Aldrig mer!

Måste skriva av mig, är så trött på folk som aldrig hör av sig längre! Det är väldigt tråkigt beteende! Visst jag hör inte av mig heller då personerna inte hör av sig till mig. Fast man skriver till dom! Nu skiter jag i vilket! Tänker inte vara den som är den! Måste lägga min energi på annat! 
Jag hör av mig till dom som också hör av sig till mig! Puss 

Fredag och paniken inombords.

Fredag morgon och jag vaknar i panik. Fick sovmorgon idag av min man, men när man vaknar av att det är helt tyst i lägenheten. Då fick jag panik. Och nu kan jag slappna av igen. Nu har han ringt och sagt att dom är ute och går tydligen. Ska gå och upp och göra en kaffe faktiskt. & njuta av lugnet ett tag till ! 
Nu ska jag ta ut dynorna så ska vi sitta ute och äta frukost.
Jag älskar dig min underbara man <3
 

torsdag kväll

Godkväll! 
Får väl ta och skriva om vår vecka. Vi har mest tagit det lugnt, tagit dagarna lite som dom kommer. Vi åkte iväg och storhandlade i måndags, fyllde på vartenda skåp med mat, blöjor, mm. Som sagt verkligen tagit dagarna som dom kommer, grillade med Fredrik och mannen i tisdags när det ös regnade haha :) 
Onsdags,käkade på sandvångens pizzeria med Emma och Robin, sen kommer fredrik oxkaå, för vi skulle se  champions League kval för mff, vilket blev förlust med 2-0! 
Heja di blåååe.  Tar dom på hemmaplan den 5 augusti. Tog vår första cykeltur :) 
Toradag, suss och amber kom hit med lunch oxh vi satt oxh snackade en hel del :) grillade med mannen, och satt ute ett bra tag med någon go grogg :) svärföräldrarna kom på fika senare på kvällen. :)