Söndag

Hej söndag! 
Sitter i soffan och myser med izabell. Och kollar på pretty Little liars, väldigt besatt av det nu! :) ❤️ 

Ha en bra dag!
Puss 


Fredag =)

Hejsan!
Såg att jag inte bloggat sen i måndags, har haft fullt upp med att vila, varje gång Izabell vilat så har jag vilat, då jag inte mått så bra i veckan, ont i halsen & öronen! :/ Väldigt jobbigt!
Igår kom älsklingen hem vid 10.30 typ, han mådde inte heller bra. Så igår & idag vilar vi bara. Tar det väldigt lugnt. Vill så gärna åka till Ikea imorgon, så hoppas på att må bättre sen=) Eller imorgon iaf =) <3
 
33 dagar kvar tills vi får nycklarna till lägenheten! <3
 

Måndag- pengar

måndag eftermiddag.
Har fått lite gjort idag, promenad med Zelda två gånger, diskat undan disken från igår och skrivit mer på vår handelslista. Storhandlar sen när mannen kommer hem =)
Tror det blir dyrt denna gången, men det får det bli för att vi har skrivit en lista på vad vi ska äta varje dag nu i en månad. Ska bli skönt att följa en lista faktiskt, lättare för mig att laga mat då =)
Har en del som händer i veckan, men ändå inte, längtar mest av allt till onsdag, då MFF möter Salzburg, vi ska verkligen ut i Champions leauge! SPÄNNANDE!
Sen längtar jag till lördag då vi ska till Ikea med Andy & Suss, kolla på lite saker & kasnke handla lite småsaker, man kommer alltid ut med något från ikea =) <3
ÄLSKAR IKEA!
 
Jag vill bara berätta för er, jag har världens finaste, vackraste, bästa, underbaraste älskling, man , bästa vän, som verkligen förstår mig. Så sjukt att på vår tid har vi hunnit med att förlova oss, skaffa barn & ska nu snart flytta till vår drömlägenhet på första våningen med trädgård & vi ska flytta till Landskrona.
det blir längre till jobb för mig, men jag ska ju ändå inte jobba på ett tag så klarar mig rätt bra =) & vi kommer kunan spara in hel del pengar när Älskling slipper tanka bilen så mycket (a) <3 ALLT KOMMER BLI PERFEKT! BARA 37 dagar kvar. Låt det gå fort <3
 
Ha en bra dag. Puss