Måndag

Måndag morgon, inte ofta jag känner mig såhär pigg så att jag kan skriva ett inlägg. Men just idag gör jag det.  Igår kom Junisen hit, för att min bror och hans flickvän ska åka till Ullared idag =) Så vi ställde upp med att ha monstret här faktikst ;)
Båda hundarna har varit ute & gjort allt, gick väldigt snabbt idag. Nu kan man ju inte gå med Zelda & Juni, så fick ta var för sig, det är bäst , annars hade jag nog ramlat.
 
 
Jag ska snart gå till jobb. Vi har planering mellan 9-11 idag, skönt! Sen är det middag & så, sen är det rast för vår del. Då ska jag ju hem & ta ut monstret och min lilla bebis! =)
 
Min Veckoplanering :
 • Måndag: Jobba 8-17, sen bara hem och mysa typ.
 • Tisdag: jobba 06.30-14.30, Har planering på jobb. Sen 14.30 ska jag iväg på en hemlig sak med Älskling! <3
 • Onsdag: Jobba 9-17.30, därefter direkt efter jobb, blir det storhandla för hela slanten =)
 • Torsdag: Jobba 7-15, Suss ska gå någon modell sak, som vi ska åka & kolla på =)
 • Fredag: Jobba 7.30-16
  , tvätta 16-20
  , Julpynta lägenheten.
 • Lördag: Åker vi till ULLARED TIDIGT :D
 • Söndag: Första advent
 
När brukar ni julpynta er lägenhet ? :)
 
Ha en bra nu, nu måste jag kila.
Puss
 
 
 

Kikar in såhär denna söndagen ;)

Jag sitter här och skriver i bloggen, kan inte skriva ut så mycket som jag egentligen vill. Men vill göra rätt för mig. Så därför sitter jag , samtidigt som jag skriver av mig i bloggen, med saker till er, så skriver jag i ett worddokument som jag ska ha som minne liksom =) <3 Ni kommer få veta senare, men inte just nu. Eller hur är det roligt med HEMLIGHETER ? ;)
 
 
 
Under hela helgen, har jag typ legat i sängen, det enda jag har kunnat göra denna helgen typ. För att jag inte har haft ork till något annat typ.  Älsklingen hade en killkompis här igår, och dom lanade och sjöng singstar, helt galna! Så somnade inte förrän dom hade slutat med allt ;)
Så idag blir det att chilla ännu mer, vila upp mig tills en vecka jobb.
Var ju inte på jobb i onsdags, torsdags & fredags för att jag var kass i feber & skit.
 
Tror jag ska ta och spela lite The Sims nu =) Fördriva tiden litegrann! :D
Ville bara titta in och visa att jag lever än ;)
Puss
 

Fredag

Hejsan, jag har inte bloggat på ett bra tag. Mår inte så jätte bra, eller har varit förkyld, ont i halsen och feber. Så stannat hemma från jobb 3 dagar nu, ser att det är en vecka sen jag skrev. Får bättras på! :D Helgen nu ju, vilar och äter och myser med Zelda :D Hon vill ju aldrig gå ut liksom, 11 tog vi vår första promenad :D Lyx! :D <3

Ska snart ta itu med disken, så slipper jag det sen. Och sen laga mat till mig och älskling! :D <3
Ha en bra dag . puss