En Riktigt Slappesöndag

Har inte gjort ett piss sen jag vaknade klockan 8 imorse. Mer än att jag gick ut med Zelda efter första filmen jag såg. Sen när jag hade varit på promenad så gick jag in och la mig igen & kollade på ytterligare , typ 4 filmer (a) Nu är jag uppe på benen, lagar mat & ska snart duscha/ bada badkar & kolla fotboll om en timme typ :) 
 
Så nu blir det snart mat, börjar känna mig hungrig. 
& sen blir det bada bada bada badkar & så man kan känna sig pigg & fräsch! 
Fotbolls dags sen, får kolla mer film ikväll innan jag ska sova (a) Filmen beroende, men när man kollar film, så är det lite ensamt, hade varit mysigt med någon som man var kär i, verkligen älskade, som man verkligen vill leva med, den rätta för en liksom! men jag ligger helt ensam, eeller där ljög jag , har ju min finaste bebis Zelda<3 Som alltid håller mig sällskap :) Min finaste hund, vad hade jag gjort utan henne! Jag älskar dig! <3
 
Senare när jag får tid över ska ni få veta min vecka, fullt varje dag! :) 
Men jag gillar det! :D Har inte tid att vara sjuk. En fullspäckad vecka, kommer ni få se senare.
 
Puss, nu måste jag ta min pommes, sen MAT :D
 
 
 
 

Ensam en lördag

Det känns lite som en vana att sitta hemma en lördag kväll. Avnjutit en middag med mamma & Emma. Nu har dom gått  & nu sitter jag här igen, pumpar musik, har min läsk bredvid mig. Väntar på ett samtal (a) Skulle behövt komma nu, så hade jag kasnke fått hoppet igen. Eller ett sms (a) <3 
 
Så vad ska jag göra ?  Alla andra gör roliga saker.. 

Fredag

Äntligen helg! :) 

Slutade vid 17 tiden idag. Linn var hemma hos mig när jag kom hem. Vi beställde pizza idag, jag pallade verkligen inte laga mat idag (a) lite lat! :) 
Just nu kollar vi på fotboll på tvn , det blir lite sånt mys idag, bara chill dag, medans alla är inne på Malmö Festivalen. Alltid samma skit. Så vi får se vad dagen imorgon har att erbjuda (A) 
Imorgon kommer min finaste Elin hem, som jag längtat!! Sen ska vi fan ut och festa! :D 
 
 
Nej nu är det fångarna på fortet! <3